Thursday, January 13, 2011

27 > vacation :)

yeayyy!!
cepat tgk balik title entry kat atas
macam besh kan? hehe memang besh pown
and sangat3 excited!
dah lama x post,tapi mlm ni..eyh pagi ni niat di hati nak post 1 entry 
walaupun nak cakap sikit ja haha
actually skg dah pukul 3.50 pagi wahahaha mampos x bgun la pg esk
(baru lepas packing barang start petang td,skrg bwu siap!)

vacation! i'm off to pulau langkawi
starting tomorrow sampai ahad neyh
yayayaya dekat saja, dalam kedah tapi excited
sbb kali ni pegi ngn kawan2..plus dah lma rasanya x pegi bercuti kan

dah lama plan punya plan
nak ke sana, ke sini, dgn halangan mcm2 
plus emosi yg kadang2 x stabil dlm membuat keputusan..
but lastly tercapai gak hasrat nak pegi ramai-ramai
kenapa saya ckp ramai? sbb neyh vacation budak kelas saya..hehe
mmg ramai la dh nama satu kelas kn, dalam 37 org cmtuh
cuma 2 org xdapat join atas sebab2 tertentu
and lecturer yg ikut serta,puan syuhani n puan azlin :)

know what, prosedur nak mintak sponsor dr bentuk kewangan
susah gyla nak mintak..
ke sana ke sini pengarah program kami semata2 nak luluskan proposal
thanx azeli and our class rep,nadiah
well well well memang la kan
xkan senang2 nak dapat kan..usaha tu mmg xtaw nk ckp tahap mna
sampaikan awal2 tu rsa mcm x lepas je nak pegi
tp skrg...dh mampu trsenyum :)
and cik dieya yg jadi ceti x bertauliah dalam kelas neyh
mmg first time rasa takut pegang dwet
banyak weyh maw ckp. terkedu dapat dwet tiap2 hari
so esok dh dapat lepas beban yg tertanggung
amanah tu kan? kalaw jd apa-apa, xdpt nak dibayangkan
mintak simpang...ya Allah

ok lah..dah lewat gyla dah neyh
esok b4 kul 8 dah kena tunggu bas nk g jeti
kalo x terbangun esok,alamat kempunanlaaa hahahaha
so sepanjang 3 hari ni, cik dieya xdpt hupdate blog
kalo sekalipun ada wifi kt sana, blum tentu ada masa nk online kan?
sebab nak cuba penuhkan masa dgn aktiviti! :D

jumpa lagi next entry!

p/s : dah terbayang nak jalan2 tepi pantai. and beli chOcs banyak2! dua part neyh yg plg penting hehe

thanks sebab sudi usha!

2 comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers