Monday, December 6, 2010

15 > banyak coretan trtangguh

Assalamualaikum readers~
haih~ lama dah kan dieya x hupdate bloggie neyh
mmg secara sengaja tak hupdate sbb mcm2 yg jadi lately neyh
padahal ritu ada ckp nk post entry sal kua ngn BFF,
ade dieya ckp nk post entry psal ayahanda pulang dr Tanah Suci
and dieya pun ade ckp nk hupdate psal kenduri kan?
(ckp je pandai, buat tak jugakk hehehe)

okay2..maybe ade sesetengah alert
and maybe jugak xda spa masuk bloggie saya pun
yela..x hupdate byk hari dah kn? haha maaf yaa~

sepanjang cuti smester
n spnjang x hupdate blog neyh macam2 jd..ada yg besh..ada sedih gyla2..
psal yg besh2..n psal nk hupdate mcm2 story yg dieya ckp tuwh
dieya tangguhkan dulu k
sbb x diberi masa yg banyak
sebab sebab sebab....japgi dieya ada kerja penting nak wat
haha pnting la sgt cik dieya oiii
mukadimah pun nak pnjang berjela =.=

tapi tapi tapi...sebab utama dieya berdiam x hupdate suma neyh
sebab.....RESULT!
1st time rsa trlampau lampau lampau lampau sedih
pedih, perit, pahit, kelat gila nak terima. sungguh x tipu!
saya sedih dgn result exam yg baru2 dpt ni
sbb result jatuh dgn teeruknya dan sgt3 kehampaan

kebanyakan classmate pun result jatuh
btul ckp senior-senior saya,sem 5 adalah zaman kejatuhan
x kira la kau pndai mcm mana sekalipun..
sedih sgt sbb xdpt kekalkan dean list tuwh..wuaaaaaaaaa
n result jatuh teruk x lain x bukan sebab paper Taxation
tapi kan,suma org jatuh sbb Auditing n Financial
saya sorang jaa x pandai tax
fobianya nk blaja taxation 2 sem baru ni!! :(

sem baru?yup!
skrg dah masuk last semester dkat poly neyh
cepat2 la habis, xlarat duduk dh haha
n semester akhir ni la,mmg dh berazam nak bangun balik
slps hmpir sminggu menahan diri sndiri dlm bilik.malu nk kluar
disebabkan result yg jatuh merudum dlm gaung. adoii~

mcm ayahanda cakap..
kita xkan pernah berada di atas utk selama2nya
smpai satu detik, kita akan jatuh juga
tp jatuh tu bukan bermakna kita gagal
tapi kejatuhan tu adalah semangat utk kita naik lg tinggi..
n lg tinggi dari apa yg kita capai sebelum2 neyh
harap2 mcm tu lah
so,kwn2 pny result mcm mna? hehe

kita jumpa next entry k
byk lg cerita trtangguh yg dieya rsa nk hupdate
tp kna tunggu masa yg cukup..daaaa~




thanks sebab sudi usha!

No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers