Monday, November 22, 2010

13 > hati tgh riang :)

hellow readers..eyh2, Assalamualaikum.. :) lg sopan kan?
syukur ke hadrat Illahi masih mampu membuka mata pada waktu sekarang n tangan pun masih ligat menari atas keyboard.hehe skema pelik je kan ayat?

hari ni sgt heppy sbb dah confirm dapat jumpa ayahanda khamis ney..tadi msg dgn ayahanda tanya khabar and ayahanda mintak booking tiket flight siap2 untuk beliau balik dr KLIA ke Alor Star.dan tiket pun dah siap booking! 

Ayahanda punya flight dari Jeddah ke KLIA hari rabu pukul 2.10 ptg and smpai KLIA pukul 12.45 tgh hari, hari khamis..and hari khamis tu jugak dah booking tiket untuk ayahanda pulang jitra.tiket flight pukul 7.50 malam n insyaAllah sampai pukul 8.45 malam..hehe excitednyaa!

x kisahlah kalaw ada mulut yg cakap dieya ney mengada-ngada cakap menda yg sama even dalam facebook.hellow~ i miss my dad ok? tiap-tiap hari menunggu n mendoakan beliau dapat beribadah dengan baik n sentiasa dianugerahkan kesihatan yg baik. penting taw nak tunggu kepulangan ayahanda. orang pergi haji ni bawa balik banyak berkat n dah tinggalkan untuk kita macam-macam doa kat sana..macam2 boleh jadi dlm perjalanan,semasa haji atau pun perjalanan balik ke Malaysia.hidup mati kita suma kat tangan Tuhan taw. sebab tu excited n harap2 ayahanda selamat sampai :) rindu ayahanda!

eyh..hati riang bkn saja sebab ayahanda nak pulang..tapi kan..esok dah plan nak kua jenjalan.and and and mama dah kasi permission! hehe suka lah! kawan2 pun dah ready nak gossip ngan dieya.wait for me sygss sygss...hehe..nama ja satu kelas,umah suma dekat jitra, tapi nak spend time sama-sama susa jugak kan? tambah2 cuti, kawan2 cik dieya ni rajen cuti2 malaysia hehe jeles la x dapat cuti2 :p tapi yg pnting esok nak kua makan2 n gossip2 ape yg ptut (bila jumpa kawan mesti ada perkataan gosip kan?hahaha)

ok lah..nak layan lagu. doakan dieya rajen menghupdate blog lepas2 ney..hehe

thanks sebab sudi usha!

No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers